Video how I assemble my PDF sewing patterns

Video, hvordan jeg samler mine PDF-symønstre

Her er en video om, hvordan jeg samler mine PDF-mønstre.

Jeg anbefaler at bruge Adobe Acrobat Reader til at udskrive mønstrene for de bedste resultater. Denne software har en væsentlig funktion, når du håndterer mønsterfiler med lagdelte størrelser - du kan kun udskrive den størrelse, du har brug for, hvilket sparer blæk og tid. Print-At-Home-mønsteret kan udskrives på A4- eller Letter-papir. Før du trykker på "Udskriv", skal du sørge for at indstille udskriftsskalaen til "Faktisk størrelse" eller Brugerdefineret 100% - dette vil sikre, at mønsteret bliver udskrevet i den korrekte skala uden forvrængning eller layoutændringer.

Når mønsteret er udskrevet, vil du se et mønsterkort, et størrelsesdiagram og en målestoksprøve på første side. For at sikre, at mønsterskalaen er korrekt, skal du måle skalatestfirkanten. Bemærk, at hvis firkanten er større eller mindre, endda et par millimeter, kan det påvirke tøjets pasform.

Du skal bruge saks og lim til at sammensætte mønstersiderne.

Når jeg samler de udskrevne ark, foretrækker jeg at færdiggøre rækkerne først, og jeg finder det praktisk at begynde med at trimme marginerne i venstre side af siderne – springer jeg over rækkernes første side, starter jeg straks med den anden. Derefter samler jeg side for side og limer de matchende sider, indtil alle rækker er færdige. For at fuldføre skal du blot samle alle de opnåede rækker sammen.

Det er vigtigt at bemærke, at mine mønstre allerede indeholder de nødvendige sømrum, så der er ingen grund til at tilføje noget ekstra.
Ved at følge disse trin vil du være i stand til at strømline mønstersamlingen og fortsætte hurtigt med at skabe beklædningsgenstande, der passer perfekt og ser godt ud.

Tilbage til blog